~ janji ~

salam.

seperti terjanji dalam post yang lepas. uploadkan gambar kek.

masa untuk tunaikan janji

kek pertama

kek pertama

kek coklat, tapi cream nya seperti ada rasa pisang sikit-sikit. tapi tetap sedap sebab percuma dan orang belanja. bagi sesiapa yang tolong support dan belikan kek nie terima kasih daun keladi. tahun depan nak bagi lagi, serius ku tak peduli, malah suka hati lagi. hehe

kek ke dua. di buat oleh dalila..=)

kek ke dua. di buat oleh dalila..=)

kek nie sedap. sebab buatan tangan. penuh kasih sayang. haha [bodek mode] kek coklat, cream dia koko + kopi radix. habis krim dia dibersihkan oleh seseorang. siapa dia, biarlah rahsia. clue (suka buat projek coklat sorang-sorang)

kek ke tiga. sebenarnya untuk wana, tapi still nak masuk space. =)

kek ke tiga. sebenarnya untuk wana, tapi still nak masuk space. =)

walaupun untuk wana, tapi bagaikan kek ku juga. kita kan kongsi tarikh yang sama, jadi kek pun kena kongsi. tak ada kompromi. [tamak-tamak] huhu

kek ni coklat. memang cantik, rasa pun sedap.

malam tersebut memang meriah. seronok. walaupun tak ada semua. huhu

malam berikutnya, pun ada celebration, tapi rahsia. haha [apalah, rahsia diam-diam sudah, bagi tahu dalam blog bukan rahsia namanya]huhu

ada hadiah special dari adik sepupuku yang disayangi

ingin lihat? tekan di sini tajuk (bunga melahirkan bunga). suka-suka. thankz long [daku bunga -perasan mode]

buat semua, terima kasih ya. maaf jika ada kesalahan.

[cuba menjadi adil an sentiasa berusaha kearah itu. jom doa sama-sama]

doakan ku semoga bertamabh umur, bertambah amal dan iman. taqwa juga

terima kasih bagi yang terlibat secara langsung dan bukan secara langsung dalam kehidupanku. serta yang bersusah payang meraikannya. [terharu]

test 2 lagi beberapa hari, tapi masih banyak main. aduuh. sila buang tabiat yang tidak baik itu!

semoga selepas ini, post skema dan input bermanfaat akan terpampang di skrin anda. doakan.

hanya gambar kek? ahli meraikan dan membuat kek tidak dapat disiarkan. hanya untuk tontotan mahram sahaja. [ayat tak boleh blah].

da~

2 thoughts on “~ janji ~

  1. welcome kakak bunga
    tapikan tajuk tu salah la.
    “ibu bunga melahirkan bunga” la tajuknya..

  2. hehe…tersalahla pula, tapi tak kisah sebab maknanya sama kan??

    [segan mode]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s